ponedeljek, 18. februar 2008

Faks

Torej, v petek smo imeli informativni dan. Sam sem šel pogledat FRI - fakulteto za računalništvo in informatiko (kjer sem mimogrede videl še predstavitev FE - fakultete za elektrotehniko), nato pa še na FMF (fakulteto za matematiko in fiziko), smer fizika.

In sem se odloču. Za FRI. Univerzitetna smer :). Izbira je bila precej težka, sploh zato ker sam faks fizike, vzdušje, profesorji, okolje (Golovec! :P), naredijo res dober vtis, imaš občutek da so pač tam zato, da te izučijo, in da je odnos med študenti in profesorji res na akademskem in prijateljskem nivoju. Poleg tega imaš iz fizike še zmeraj dobre možnosti za delovanje v računalništvu, poleg tega pa se malo več naučiš o sami moderni fiziki ter o akademskem delu, ki ga je v računalništvu rahlo manj. Da ne omenjam, da poznam kar nekaj študentov fizike.

Pa še vedno, o samih računalnikih, programiranju, ter (doh) informatiki, bom definitarno več izvedel na FRIju. Tudi tukaj na srečo poznam nekaj folka, tko da ne bo problema z vključitvijo v študijsko okolje :P. Tako da ja, se vidimo nasledn let na FRIju :).

p.s. Če se pa ne vidmo na FRIju pa vsaj F Grmu, sosednji lokal kjer bomo s prijatelji (hopefully) kdaj pa kdaj hangal :).

2 komentarja:

Nika pravi ...

hopefully? jst tut tko pravm :) upam da se bomo res vsaj 1x na tedn dobil F GRMu :)

Duco pravi ...

Ja :D

Ampak mislim da smo si vsi izbrali take študijske smeri, kjer se bo našel čas za druženje in ne bo poudarek zgolj na knjižnjemolstvu :)