torek, 30. junij 2009

No, pa sm "ta prav bruc", zadnji čas

Hm, no al pa tud ne. Baje morš za pravega bruca izpolniti 3 kriterije:
-dobiti 10-ko
-rukniti izpit
-opraviti telesni pregled pri brucki
-opraviti telesni pregled pri absolventki

No, prvima dvema kriterijoma sem ugodil, danes sem namreč ruknil prvi izpit. Pa ne bi zdaj o tem zakaj, recimo samo, da mi čist paše. In da ga bom že opravil septembra. In da sem zdaj frej za 2 meseca. In da me preveč resno ne gane. Namreč, počitnice so jako v redu stvar.

Pa vendar, kot kaže v lajfu ne bom pravi bruc, vsaj če ta stvar traja 1 leto. Pogoje za vpis v 2.letnik imam narejene, tako da naslednje leto ne bom več bruc. Edina opcija je, da se mi to poletje strga, v 2 mesecih zamenjam 2 babnci od katerih bi bla ena brucka ena pa absolventka (hja, 1 mesec za vsako hmm) IN mi v tem času rata pri obeh telesni pregled, karkolo bi to lahko bilo. Mislim da je stvar še vedno bolj blizu "busted" kot pa "plausible". Kaj pa vem.

Tako da ja, ne glede na rezultate in podobno, začenja se poletje. Z veliko in še več dela ter veliko in še več zabave. Mnja. Feels good so far!

Prava žurka pa se seveda začne v petek, ko odpeljem še mati na letališče, da bodo šli do očeta za cel mesec. Jaz bom pa, revček kot sem, ostal doma.

ponedeljek, 22. junij 2009

Pa dajmo, enkrat za spremembo

Da ne boste rekli da sem samo pesimist. Oziroma bolje rečeno, introvertiran frik ki edina stvar ki jo zna napisat na blog predstavlja oziranje v rastline, rastlinice (ne ne take kt nekateri mislite ^^), drevesa in naravo. Razlogov za prehodno obdobje zadovoljstva je več; prvič je to fax, sem namreč upravičeno vesel, da sem naredil linearno algebro (jajc od predmeta - pa vem da je nekaterim všeč, sej meni se tudi ne zdi tko švoh ampak sama izvedba predavanj in vaj je bila obupna, da ne omenjam kolokvijev...).

Nisem pa nekaj posebej hepi zaradi faksa generalno, saj me čaka še en izpit in pri meni je pač tako, da je na vse ali nič. Do srede (ali kadarkoli bojo ustni) bom živčen in se preobremenjeval, tko je vedno z mano. Jebi ga, preveč se ženem, ampak ne morem drugače. Ne morem, da bi pršu na izpit ne da bi vedu za kva se gre. Morm vse skozi temeljito dat, pa če to pomeni no-life maraton, ki je vedno le nekaj dni pred izpitom ker se prej enostavno ne morm spraviti za knjige in zabijam cajt na vse možne načine, samo za faks ne. Predvsem tega zabijanja cajta se moram odvaditi, to da mi rata v parih dneh pred izpitom na no-life metodo se naučiti za dobro oceno me sploh ne moti. Sem pa čist preveč zaradi tega živčen.

Kakorkoli, trenutno nisem živčen. Drugi razlog je tale pesem:

Nimam pojma zakva, ampak skoz si jo rolam že ene pol ure. I dunno, it's just so... awesome.

Druga pesem, vredna omembe, je tale:

Spet ne vem zakaj, vem pa da je zamenjala bolj u izi Down Under iz izpitnega obdobja kot najbolj preigran in prepet komad (oba2 sta hudo dobra akustićko). Edino enga bi rabu da vmesn riff na elektrićki zavrti, ker res hudo dobr izpade.

No, tretji razlog pa res ne vem. Mogoče ima kaj s tem, da se očka popoka v Turčijo čez 2 dni, mati pa se bodo na pot podali čez 1 teden. In potem sem cel julij sam doma, avgust pa ŠKOOOOOOOOOOOOOOTSKAAAAAAAAAAAA, potem pa jadranje Turčija. Fenomenalno.

Tako kot predlani in lani imam letos poleti namen maximalno uživati. Seveda bom tako julija kot avgusta prepolno zaposlen, saj imam kar 2 šihta. Vendar me to ne bo odvrnilo od uživancije, ko bom prost. Lani in predlani sem preveč gikal. Tudi letos bom dovolj gikal, da bo mera polna, zato ker vsak večer nima vsak časa in podobno. Ne bom pa pregikal večino počitnic kot sem to počel lani in predlani. No, samo lani. Predlani je bilo zakon, pa tudi lani sem imel mero. Tudi letos bo prednost imela kakršnakoli oblika nenalinijske zabave.

Tako da, ponavljam pobudo: kadarkoli julija v večernih urah oziroma za vikend sem sam doma, tako da, če boste imeli cilj biti pijani, priti na klepet, kofe, katanca, na vrt zabijat cajt, na Šišo, na đoint (ne sj ne :P) ali pa zgolj da mi popestrite dan, vljudno vabljeni. Od 2. julija dalje. All-inclusive :).