ponedeljek, 29. september 2008

We're back

Dolgo je minilo od mojega zadnjega posta. Probližno 3 mesece... Bi računal, pa se mi po pravici povedano ne da. Žal so pri meni počitnice taka stvar, kjer dejansko nimam volje pisarit bloga, tudi zato ne, ker nimam nekega navdiha, ker se skoz nekaj dogaja. Razne zgubljene misli, predvsem pod rubriko "kvazifilozofija", so večinoma produkti ur dolgočasja ko ne vem, kaj bi počel. No, med počitnicami takih trenutkov ni bilo veliko.

Kje začeti? Od tega, da smo vsi živčni zakorakali konec junija v "nesigurne" počitnice, sej veste, matura pa to, do Turčije s tastarimi in tamalo+svakom, do šihtanja v Iskratelu. Dejansko sem imel počitnice kot take precej dolgočasne. Skupaj sem delal ene 2 mesca pa 10 dni na blef rečeno. Ogromno skratka. Sem pa kar vesel kar se tega tiče. Uspelo se mi je napiti zgolj enkrat, to je bilo v Luciji, od takrat naprej je šlo gladko 2 meseca abstinence. In tudi po tistem ne čutim nobene želje, da bi se ga nažgal. Kar je zelo dobro.

V Iskratelu sem spoznal kopico carskih ljudi, nekaj se jih pravzaprav spomnem že od lani, bil je pa ta problem, da sem lani bil zelo odsoten kar se me tiče na šihtu, no letos je bilo muchos betterz. Da ne omenjam, da smo vsi imeli enak hobi :D. Which makes for a lot more conversations between us.

Pisal bi lahko še ure in ure, pa ne bom. Pridte do mene, gremo na pijačo pa vam povem če vas zanima, tudi mene namreč zanima, kva se je dogajal drugje. Za na blog naj pa ostane ta kratek povzetek.

Bliža se faks, kar pomeni, da bom spet imel manj časa za bedarije in več časa za učenje in razmišljanje, a.k.a. kvazifilozofijo in tale blogčič. Do naslednjega snideja!